NL | FR | EN | DE
Contact | Nieuws | Nieuwsbrief | Geavanceerd zoeken     .be
Naar Startpagina
Zoeken

Label Gelijkheid Diversiteit

Label Gelijkheid DiversiteitOp 22 maart 2007 reikten de minister van Gelijke Kansen en de minister van Werk de eerste Labels Gelijkheid Diversiteit uit aan een aantal ondernemingen en organisaties die deelnamen aan een pilootproject rond gelijkheid en diversiteit op de werkvloer. De ondernemingen en organisaties die zich hadden ge├źngageerd in het project, moesten een aantal opgelegde verplichtingen correct naleven. Deze brochure geeft een gedetailleerd beeld van dit experiment, dat een instrument wil aanreiken voor de uitbouw van een bedrijfscultuur die rekening houdt met gelijkheid en een duurzaam beheer van de diversiteit.
De brochure plaatst het project eerst binnen de context van de gemaakte keuzes bij het gevoerde diversiteits- en gelijkheidsbeleid en schetst het verloop van het experiment. Ze geeft ook een overzicht van de deelnemende organisaties om een beter zicht te krijgen op de daadwerkelijke participatie, de hindernissen en de positieve ervaringen. Tot slot bevat de brochure de eerste evaluatiepunten van het pilootproject en de perspectieven terzake.

Doelgroep: bedrijfsleiders, HR-verantwoordelijken, personeelsvertegenwoordigers, werknemers.

Brochure: 2007, 21 x 29,5 cm, 79 pagina's (D/2007/1205/09)

Deze publicatie is enkel beschikbaar in een downloadbare versie.

Label Gelijkheid Diversiteit (PDF, 2,2 MB)

Federale Overheidsdienst Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg - Gebruiksvoorwaarden - Sitemap - Bescherming van persoonsgegevens